About

Aperture:f/4.9
Focal Length:17.4mm
ISO:80
Shutter:1/0 sec
Camera:Canon DIGITAL IXUS 75

Olen eläkeläinen, joka on digikamerakauden alkaessa hurahtanut katsomaan maailmaa kameran etsimen läpi.  Kuvausretkieni aikana ja varsinkin kuvabloggaajana olen oppinut paljon. Olen luomukuvaaja. Käsittelen kuvia vain rajaamalla, lisäämällä valoa, oikaisemalla horisontteja jne. Kuvankäsittelyohjelmien kunnollinen opettelu ilman lähiohjausta tuntuu työläältä.

Kannan kameraa melkein aina mukanani. Koskaan ei voi tietää, milloin oikea kohde tai hetki osuu kohdalle. Enimmäkseen kuvaan maisemia, luontoa kukista ötököihin, kunhan pysyvät paikoillaan.  Minulle kuvan tekninen laatu ei ole tärkein, vaan sen aihe ja tunnelma.  Osallistun Valokuvatorstain ja Sky Watch Friday-blogin haasteisiin.

Kuvabloggaan siksi, että se on hauskaa ajankulua ja olen sen kautta virtuaalitutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin. Uskon, että samuus ja tuttuus voivat löytyä valokuvienkin kautta. Kuva on aina jonkinlainen viesti.

Täältä sivupalkista löytyy ainakin toistaiseksi päivittymättömän ensimmäisen kuvablogini linkkilista. Yritin ottaa kaikki päivittyvät säännöllisesti seuraamani kuvablogit mukaan. Omasta lukijastani löytyy vielä lisää.

Mainokset

3 comments on “About”

  1. Monena kertana en ole saanut kommenttiani läpi, Liisa 😦

  2. Kirsi,
    Harmi. Olen ajatellut siirtyä takaisin Bloggeriin, koska tämä ongelma on ollut toisillakin kommentoijilla ja tämän blogipohjan kommervenkkeihin en ole jaksanut perehtyä.

  3. Hei Liisa! Olen ET-lehden toimittaja ja haluaisin haastatella sinua. Ottaisitko yhteyttä: reija.ypya@sanoma.com


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: