Mitä ihmettä? / What on Earth?

By: Liisa

Kes 24 2012

Avainsanat: ,

Kategoria: puutarha garden

2 kommenttia

Aperture:f/2.8
Focal Length:5.8mm
ISO:80
Shutter:1/0 sec
Camera:Canon DIGITAL IXUS 75

Ukonhatun melkein jokainen kukkavarsi on mustanaan tällaisia. Osa luontoa ne tietenkin ovat, mutta pelkään, että kukinnot kuolevat ennen nuppuuntumista.  Mitä sinä tekisit tällaisessa tilanteessa? Minä suihkuttelin niitä mäntysuoavesiliuoksella pariin kertaan. Toisaalta tämäkin kukka on myrkyllinen. Onneksi se on niin hankalassa paikassa keskellä isoa kukkapenkkiä, ettei sen lähelle helpolla pääse.  Onko sinun pihassasi tai puutarhassasi myrkyllisiä kasveja?

Mainokset

2 comments on “Mitä ihmettä? / What on Earth?”

  1. Tuollaiset (tai tuon tyyppiset) soivat viime vuonna – ja samoin sita edellisena vuonna – lupiinini. Niiste ei tullut mitaan. Siirsin ne sitten toiseen paikkaan, ja tana vuonna ne kukkivat. Jotain luteita kai, mutta nalkaisia. Yritin kylla myrkyttaa ne saippualla ja ehka muullakin liuoksella, mutta mikaan ei auttanut. Saa nahda ensi vuonna taas mita tapahtuu.

  2. Hélène,
    Ei ole saippua auttanut enkä viitsi vahvempia myrkkyjä laittaa. Lupiini ja tämä ukonhattu nousevat uudelleen juurakostaan. Toista on harjaneilikan kanssa. Se on kaksivuotinen. Sen pitää päästä kukaksi asti. Myyrät veivät viime talvena syysleimun. Paksun lumikerroksen alla oli turvallista ja hyvä olla, kun oli ruokaa. 😦 Näin säilyy harrastelijapuutarhurilla mielenkiinto.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: