Ketunleipä / Oxalis acetosella

By: Liisa

touko 21 2011

Kategoria: nature

4 kommenttia

Aperture:f/2.8
Focal Length:5.8mm
ISO:80
Shutter:1/400 sec
Camera:Canon DIGITAL IXUS 75

Mustikka ja käenkaali (kuvassa) ovat jo kukassa.

Mainokset

4 comments on “Ketunleipä / Oxalis acetosella”

  1. Ketunleipä on hyvää, se maistuu kesältä ja sopii hyvin salaatteihinkin. Nam.

    • Susupetal,
      Oletpa nopea. Minulla on yhtä sähellystä tämän WP:n kanssa. Tämäkin postaus oli kolme päivää luonnoksena.

      On hyvää. En ole vielä tänä keväänä maistanut, mutta lapsena sitä ja suolaheinää tuli syötyä.

  2. Nyt on kukinta parhaimmillaan. Maisteltukin on jo.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s